Aktuelna ponuda fiskalne kase i opreme

Int_raster_fiskalna_kasaNa novim fiskalnim kasama koje imamo u ponudi je meni na srpskom jeziku i znatno su lakše za korišćenje od starijih modela.

Uz fiskalnu kasu dobijate i kabl za povezivanje fiskalne kase sa računarom i program za ubacivanje artikala u fiskalnu kasu, što će vam znatno olakšati unos novih artikala i kucanje naziva kada stigne nova roba.

Prednosti rada na našim fiskalnim kasama

Naše nove fiskalne kase imaju opciju promene cene u toku prodaje, koja je veoma korisna za butike i kineske prodavnice. Na primer, možete imati ubačen samo jedan artikal – majca, i u toku prodaje zadate cenu po kojoj prodajete, ne morate svaku majcu posebno unositi. Tako da se sve majce mogu voditi pod jednom šifrom u fiskalnoj kasi. To znatno olakšava poslovanje u radnjama koje imaju mnogo sličnih artikala, jer ne morate voditi računa o različitim šiframa i cenama u kasi. Svi slični artikli se vode pod jednom šifrom (pantalone, majce, duksevi, čarape, …), a u trenutku prodaje definišete cenu.

hcp-bestFiskalne kase imaju integrisan GPRS terminal pa ne zauzimaju mnogo mesta na pultu i lepo izgledaju, i veliki displej sa više redova teksta koji svetli, pa se vidi i u mrakuDP-25

 

Naša kompletna ponuda fiskalnih kasa i dodatne opreme:

Ponuda fiskalnih kase i opreme 11/2016